Ευχαριστήρια αναφορά στον Ερυθρό Σταυρό και στον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος κ. κ Γεώργιο

Το Δ.Σ του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών ΒΕΝΙΑΜΙΝ είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχθεί χθες Τρίτη 12/10/2021  στα νέα γραφεία  του (Αυγουστίνου 9, Κατερίνη) κλιμάκιο του τοπικού τμήματος του Ερυθρού Σταυρού στο οποίο προΐσταται ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιος.

Στα πλαίσια της επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε, το Περιφερειακό τμήμα Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού δια μέσου του  Μητροπολίτη κ κ Γεωργίου προσέφερε ΔΩΡΕΑ 740 ζευγών παιδικών υποδημάτων για την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων παιδιών του συλλόγου.

 Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του ΒΕΝΙΑΜΙΝ κ. Πετρίδης Αριστείδης ευχαρίστησε θερμά τον Μητροπολίτη κ κ Γεώργιο όσο και το κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού το οποίο αποτελούνταν από τον κ. Παγούρα Ανδρέα και τις εθελόντριες του τομέα Νοσηλευτικής κυρίες Ηλιάδου Νικολέτα και Τσίπη Ιωάννα, για τη δωρεά των 740 ζευγαριών παιδικών παπουτσιών και ακολούθησε σύντομη ενημέρωση για τις δράσεις, το έργο αλλά και τις τρέχουσες ανάγκες του Συλλόγου.


Με την κίνησή τους αυτή,  ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ κ Γεώργιος όσο και τα λοιπά μέλη του Ερυθρού Σταυρού επέδειξαν το ενδιαφέρον, την κοινωνική ευαισθησία και την έμπρακτη διάθεσή τους για προσφορά και βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.