Τώρα ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ να ενισχύσεις το έργο του Συλλόγου ΒΕΝΙΑΜΙΝ χωρίς να βάλεις το χέρι στην τσέπη! Κάνε τις καθημερινές σου αγορές,  (που όλοι κάνουμε έτσι κι αλλιώς) από συμβεβλημένες επιχειρήσεις της  περιοχής σου με την myWorld card  και θα λαμβάνεις πίσω ως ανταμοιβή ένα μέρος των αγορών σου ενώ  ταυτόχρονα η συμβεβλημένη επιχείρηση  θα προσφέρει ένα μικρό ποσό στον ΒΕΝΙΑΜΙΝ, ώστε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε παιδιά που βρίσκονται σε  ανάγκη και στερούνται οικογενειακής φροντίδας.
Οδηγίες ηλεκτρονικής εγγραφής

1. Κάνε κλικ στο https://cbw.to/rchosnκαι συμπλήρωσε την online φόρμα
2. Μόλις λάβεις το e-mail επιβεβαίωσης,  κάνε κλικ στον σύνδεσμο ενεργοποίησης
3.  Κατέβασε το myWorld Benefits και κάνε login με το email σου ως όνομα χρήστη  και τον κωδικό που έβαλες κατά την επιβεβαίωση της εγγραφής σου και  είσαι έτοιμος.
4.Οδηγίες λειτουργίας του Cashback  app μπορείς να παρακολουθήσεις στο βίντεο που ακολουθεί ώστε να μην  πηγαίνει ούτε ευρώ χαμένο….
Δες το βίντεο.https://vimeo.com/367351250/b693813b9e?fbclid=IwAR36qw0JcJSjT6bug2qHG1Z1R3jIdx19XpfQJTAkzLzFDe8-piYTLzebj4s

`Το ηλεκτρονικό κατάστημα veniamin.gr είναι συμβεβλημένο με την MyWorld. και μπορείτε να απολαμβάνετε έξτρα έκπτωση κάνοντας τις αγορές σας μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:
https://www.myworld.com/gr/cashback/el-gr/259001050-veniamingr